Oldal kiválasztása

Nem kell többé HACCP naplókat nyomtatni, sem fénymásolni, sem kitölteni, sem rendszerezni, sem archiválni és évekig egy polcon tárolni. Van egy gyorsabb, hatékonyabb, automatizált megoldás a naplózásra, ez nem más, mint az első online naplózási rendszer, az eHACCP. Minden élelmiszeripari vállalkozásnak rendelkeznie kell érvényes és napi szinten ellenőrzött HACCP rendszerrel. Ez a rendszer hivatott garantálni a fogyasztók számára, hogy a pénzükért cserébe biztonságosan fogyasztható élelmiszert kapnak.

Az élelmiszerláncban résztvevőknek szántóföldtől az asztalig, vagyis termelőtől a viszonteladóig szavatolniuk kell tevékenységük során az élelmiszerek biztonságos kezelését, ezért a vállalkozóknak rendszeresen ellenőrizniük kell az élelmiszer biztonsági szempontból veszélyes műveleteket és feltételeket. Ez napi szinten rendkívüli adminisztrációs terhet jelent a vállalkozásoknak.

Az ellenőrzés mindannyiunk számára fontos és nélkülözhetetlen. Az ehaccp rendszer biztosítja a naplózás egyszerűsített és automatizált rögzítési módját. A digitális rendszer egyik legnagyobb előnye az, hogy gyakorlatilag bárhonnan, bármikor valós időben lehet látni, hogy mi történik az egységben. Ha valami hiba történik az ellenőrzési pontokon, akkor rögtön értesítést kapunk róla.

Mindezt és még többet elárul az alábbi kisfilmünk: