Oldal kiválasztása

Sirha Budapest 2018 NEMZETKÖZI ÉLELMISZERIPARI ÉS HORECA SZAKKIÁLLÍTÁS
2018. február 7-9.
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont 1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)
Weboldal >>

A Sirha Budapest kiállítás célja, hogy átfogó kínálatot nyújtson az élelmiszeripar, sütő- és cukrászipar, szálloda-, vendéglátóipar, valamint a csomagolóipar és gasztronómia képviselői számára.

„A régió élelmiszeripari és vendéglátóipari-ágazatban dolgozó szakemberei számára a Sirha Budapest szakkiállítás kihagyhatatlan esemény, itt találkozik a szakmai közönség a szektor legjavával, újdonságaival. A gasztronómiát, a szállodaszektort, a vendéglátást, az élelmiszer-kereskedelmet, a sütőipart és még sok egyéb kapcsolódó szolgáltatást lefedve, a Sirha Budapest olyan esemény, amely összehozza az élelmiszeripari szolgáltatások és a gasztronómia minden ágazatát, lehetőség ad a különféle szektorok képviselőinek, hogy megosszák egymással tapasztalataikat, üzleteket kössenek. A bemutatott termékkínálaton túl kiemelkedő szerepe van ebben a színes programkínálatnak, a szakmai előadásoktól, bemutatóktól kezdve a közétkeztetésben dolgozó szakácsok, a cukrászok, a baristák versenyéig.”

Igényeljen ingyen jegyet még ma!
Korlátozott számban tudjuk biztosítani a digitális HACCP után érdeklődőknek az ingyen belépést a kiállításra, így amennyiben igényelné, tegye meg mihamarabb az alábbi email címen:
bodilevente@ehaccp.hu