Oldal kiválasztása

A mai digitalizált világunkban könnyen megoldható, hogy papírmentesen, környezetbarát módon végezzük napi munkánkat és egyéb teendőinket, hiszen például a levelezéseinket email formájában intézhetjük, a legfrissebb hírekért pedig elég felmennünk az internetre, nem kell az újságoshoz futni.

A digitális életnek köszönhetően ma már nincs szükségünk annyi papírra, így jelentősen kevesebb hulladék keletkezik környezetünkben, csökkentjük a vízszennyezést és az erdők mérhetetlen pusztításának is megálljt parancsolunk. A papír előállítása rengeteg fa kivágásával jár és elképesztő energiát igényel mind a fa kitermelése, mind maga a papírgyártás folyamata. Nem beszélve arról, mennyire mérgezőek vizeinkre a gyártás során használt vegyszerek.

Talán nem is gondolunk bele, de maga a nyomtatás is komoly károkat okozhat, azáltal, hogy a használt festékhordozók nagy része sajnos a szeméttelepen végzi. Az online HACCP naplózás ezt a problémát is kiküszöbölte azzal, hogy a naplók kitöltésétől a tárolásig minden digitálisan működik és egy cetli papírt nem igényel.

Mindenki, aki az eHACCP rendszerében végzi napi HACCP naplózását, nagyban hozzájárul környezetünk védelméhez és az ártalmak csökkentéséhez, hiszen a naplók kitöltése digitálisan, papír használata nélkül valósul meg.

Legyünk zöld naplózók és búcsúzzunk el az elavult papír alapú HACCP naplózástól!

 

zöld haccp naplózás